Temel İlkeleri Yangın Kapısı

Wiki Article

Özel yasa ve yönetmelikle koruma görevlisi altına kurallara tam olarak geçim yağdırmak hem maddi hem bile içsel açıdan kulaklıımları arttırır. Tüm aşamalar tamamlandığında alakalı kurumlar marifetiyle denetimler yapılır. Yangın merdivenleri;

Bu kapılar bel kemiği olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan olgunlaşmak üzere iki gruba ayrılır.

Senelerdir sektördeki faaliyetlerini ve hizmet standardını arttırmaya devam etmektedir. Spesiyalist personelimiz sebebiyle bu ustalığı ilk günkü kabilinden koruyor ve her yeni bir fiile ayrı bir coşku ile yaklaşıyorlar.

Düzen Odası Yangın Bapları : Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının kanatı esna otomasyon sistemlerine onat aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın bapsı camlı olur.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en koca kalite ve en orantılı yükselmek politikamıza makul olacak şekilde üretilir.

 60dk ve 120dk kabilinden averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı Yangın Kapısı bilgelik alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Bu anlamda yangın merdivenleri gülmeyen anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de ehil olup kişilerin gene bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve durum şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın kapısı nedir ve ne fiile yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlamak sinein kullanılan bir kapıdır.

Yangın bapmızdan birisi rahatsızlık açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş başüstüneğu karınin muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden bünyelmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 dakika olmalıdır.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

İzinsiz tören, yazı ve videoteyp v.b kullanımı neticesinde meşru iş uygulanacaktır. TEKNODEVA

Report this wiki page